Contact

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Of heb je eerst nog een vraag over een training of coachingsgesprek? Neem contact met me op. Dan kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen.

Contact info

06 49 11 70 39

heleen@steengoedtrainingen.nl

i

Kvk: 30126758

BTW-id: 1101.93.039.B.01

Vraag een gratis kennismaking aan

  Maar.. hoe zit dit?

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten van een training of coaching?

  Dat verschilt per situatie. Maar natuurlijk ben ik hierin open! Bekijk hier meer over coaching en prijzen & bekijk hier meer over training en prijzen.

  Kom je ook op locatie?

  Ja, graag! Ik vind het leuk om binnen een bedrijf te komen en jullie sfeer te proeven. Maar ik kan ook een locatie regelen.

  Hoe is je werkwijze bij teamcoaching?
  Ik maak eerst kennis in een persoonlijk gesprek met alle teamleden en de leidinggevende. In de training komen een aantal werkvormen aan de orde die de valkuilen en kwaliteiten van het team naar boven laten komen. Vervolgens bespreken we met het team waar het heen moet, wat verbetert moet worden om het teamfunctioneren te verbeteren. Dit gaan we oefenen in de training. Als huiswerk moeten de verschillende teamleden hun eigen aandeel gaan verbeteren.
  Hoe is je werkwijze bij persoonlijke coaching?

  We beginnen met een kennismaktinsgesprek, dit is gratis. We kijken beide of het klikt en of je het ziet zitten.

  Ik help je zelfkennis en je zelfsturende vermogen te vergroten. Je gaat daardoor bewuster, en meer ontspannen om met situaties op je werk en in je leven.

  Kan een training afgestemd worden op onze situatie?

  Bij voorkeur zelfs! Je leert het meeste als de oefensituaties overeenkomen met waar jij dagelijks tegenop loopt.

  Ik wil mijn communicatiestijl verbeteren. Is dat mogelijk?

  Altijd. Het is niet zo dat het op een gegeven moment klaar is. Om goed en effectief te communiceren heb je veel oefening nodig. 

  Wanneer ben je beschikbaar?

  Geef mij een datum en ik kijk of ik dan kan!